Om oss

Bilverkstad i Östersund

Godkänd bilverkstad i Östersund

Pappa har alltid hållt på med bilar och motorer. Först vare motorcyklar och sen bilar och innan han visste ordet av satt han i Opel Ascona och körde rally i de jämtländska skogarna med svenska eliten. Så steget över till att öppna en verkstad var inte långt.

1992 lämnade pappa jobbet på en märkesverkstad. Efter några månaders letande hittade han till slut lokalen han valde att öppna sin verkstad i. För pappa har det viktiga varit att trivas och må gott, jobba med familjen och hjälpa folk som har problem med bilen.

 

Bilverkstad Östersund

Din bilmekaniker i Östersund

Jag har sprungit här sen barnsben. När jag kom upp ålder hjälpte jag till på helger och efter skolan. Pappa berättar att jag alltid gillat att hålla på och mixtra med grejerna, alltid haft lätt för och lära och fråga om vad grejerna heter, och hur saker funkar och så.

Min lillebror Anders, han är lite folkskygg, men han och jag är som ler och långhalm. Pappa minns när Anders, som precis hade lärt sig att gå, fick tag på en muttersnurra och körde igång den. Andra barn hade ramlat back av ljudet men Anders tyckte det bara var roligt. Man kan väl säga att vi har motorolja i blodet.

Pappa är ju till åren kommen nu och hoppas på att vi juniorer ska ta över verkstaden. Snart blir det väl så. Bilteknik i Östersund har snart 30 år på nacken. Med lite tur får vi kanske 30 år till.

Andréa Magnusson

Kontakta oss
Bilverkstad Östersund
KUNDMOTTAGARE

Andréa Magnusson

Andréa Magnusson, kundmottagare, född 89.

Min första bil fick jag av farfar och har kvar den än. Det vart en blå Opel Kadett, årsmodell 83.

Bilverkstad Östersund
GRUNDARE

Bengt Magnusson

Bengt Magnusson, grundare, född 59.

Kör vanligtvis en 49:a Cheva men ibland kan ni se mig på stan med Cheva 59:a.

Bilverkstad Östersund
BILMEKANIKER

Anders Magnusson

Anders Magnusson, bilmekaniker, född 91.

Gamla bilar är tydligen släktens signum, så jag kör på det spåret med en 89 Toyota Celica GT4.